FILMEN OP SAFARI

Nadat ik voor L’Oréal en Cosmopolitan schitterde voor de camera kon ik er geen genoeg van krijgen. En dus gaf ik gehoor aan de oproep van Fox & Getaway om een reisvideo op te nemen en in te sturen.

De bestemming van mijn reis in het filmpje? Amsterdam-Noord. Want nergens in de buurt kun je zo lekker op safari als in Noord. Ook al heb ik er bijna drie jaar gewoond, het blijft een avontuur. En heel vergelijkbaar met Zuid-Afrika. Met neusberen die wild door de straten rennen (echt gebeurd), braaien tot diep in de nacht waarbij je onbekende buurman gewoon gezellig ‘saam kom suip’ (echt gebeurd) en dat als je thuis komt na een weekendje er in je huis is ingebroken (helaas ook echt gebeurd). Maar dat maakt Amsterdam-Noord noch Zuid-Afrika minder geliefd. Sterker nog, het maakt deze plekken misschien juist wel spannender en aantrekkelijker. En om dat Zuid-Afrika/Amsterdam-Noordgevoel met de wereld te delen ging ik hup op het pontje naar de NDSM-werf om met mijn (niet-werkende) Piaggio rond te cruisen en de mooiste plekjes te filmen. Met een bewolkte en zonnige draaidag is het uiteindelijk een veelzijdig filmpje van Noord geworden. Met hier en daar een lach maar de echte bloopers heb ik voor de gelegenheid maar even achterwege gelaten.

Wil je mij nou terugzien als reisvlogger in Zuid-Afrika om je ook daar alle mooie plekjes te laten zien? Like dan nog even het filmpje op de site van Film jezelf naar Zuid-Afrika.
Delen graag en het liefst door velen!

En wie weet komt er binnenkort een backstageverslag van mijn reis op mijn blog.

Baie dankie almal, julle is awesome!

***

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *