MET EEN FRISSE BLIK HET NIEUWE JAAR IN

Viva cover

Nieuwjaar draait altijd weer om goede voornemens. Iedereen wil wel een paar kilootjes eraf, vaker sporten of gezonder leven. Je hebt van die dagen dat je in de spiegel kijkt en denkt hé zat dat vetje er eerst wel? Maar het is nogal vermoeiend om steeds weer in je hoofd bezig te zijn met je onzekerheden en jezelf te vergelijken met anderen. Er is altijd wel iemand mooier, langer of strakker.

Goede voornemens zijn natuurlijk leuk, maar meestal houden we die toch niet langer dan een week – of in mijn geval maar een dag of twee – vol. Oude patronen draaien ons al gauw de nek om. En daarom is er soms iets heel anders nodig om je zelfbeeld eens een goede apk te geven. Een nieuwjaarsduik.

Ik had me er nog nooit aan gewaagd en eerlijk gezegd was ik dat ook dit jaar niet van plan. Toch heb ik me voor één keertje laten verleiden. Maar er kwam geen Unox bij te pas hoor. En een echte natte duik was het ook niet helemaal, maar het gaf me wel de frisse blik die ik net even nodig had.

Viva

En daarom ging ik net als 9 andere meiden voor Viva in bikini. Allemaal met zo onze eigen redenen. De een had al twaalf jaar geen bikini meer gedragen, de ander was door een vriendin opgegeven omdat ze al maandenlang hard aan haar lichaam werkt met Personal Body Plan. En ik? Ik had eigenlijk gewoon een goede spiegel nodig om te zien hoe ik er echt uitzie (in bikini). Want nu weet ik waarvoor ik in het nieuwe jaar m’n speciaalbiertjes wat vaker laat staan of een keertje extra de sportschool in duik.

Happy New Year!

Viva

Wil je het resultaat zien? Viva 53 ligt vanaf vandaag in de winkel!

***

Benieuwd hoe het er achter de schermen uitzag? Bekijk dan hier de backstagevideo van Viva. Voor meer kiekjes backstage scroll je nog even verder door naar beneden.

vivaVivaVivaViva
header Viva

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail to someone

2 Comments on “MET EEN FRISSE BLIK HET NIEUWE JAAR IN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *